10 årsjubileum på Skogsro Spa, Maria Åkerberg

Ett riktigt trevligt gardenparty med Maria Åkerberg

Nu har vårat gardenparty varit. Det var så himla roligt. Det är kul att ställa till med fest.

Det var en alldeles fantastisk dag. Humöret var på topp.

Härliga Maria Åkerberg bjöd på sig själv och sina kunskaper och vi fick ta del av hennes framgångshistoria. Det är så kul att man faktiskt kan ha en dialog med Maria på ett sådant sätt. Det är något alldeles unikt. Vi har skrattat gott åt hennes roliga berättelser och lyssnat på bra hudtips. Vi satt här alla och tog in allt hon berättade om.

Vi är så omåttligt stolta över Marias framgångar som vi följt under våra 10 år, även om hennes företag funnits 20 år just iår.

Kvinnan bakom märket som bär hennes namn.

Deras produkter har tagits fram med hänsyn till vad så många kunder berättat om och önskat. Hon har tagit sig tid i sitt välfyllda schema för att besöka oss och 120 av våra kunder för att fira vårat jubileum tillsammans med oss. Superkul.

Solen lyste över vår trädgård som blommade allt vad den orkade.Så det blev ett riktigt Gardenparty.

Vi fick lyssna till Mirja och Ingemar , som sjöng och spelade fantastiskt fint.

 

Garden-buffen fick många komplimanger för Carléns Fisk & Vätterkräftor supersmarriga varmrökta lax med Ramslök och alla andra ekologiska och hembakta smarrigheter vi gjort här på Skogsro. Vi har planerat festen länge och kokat saft, jordgubbsmylta, bakat bröd, flarn och flädermaränger.

Skogsro Spa mingel

Jubileumsdessert Skogsro Spa

Catrin Sandgren, trollade fram det allra vackraste i många ansikten med makeupen från Maria Åkerberg. Vi tror att många fått tips som kan användas hemma på ett enkelt sätt.

Vi har skålat, skrattat och kramats och aldrig har det varit så många i vår butik förr på en och samma gång. Vi hade bunkrat med massa bra erbjudanden och vissa sålde slut, men det finns ju möjlighet att beställa på webben eller köpa i butiken nu igen.

Många uppskattade att få hjälp av Maria Åkerberg själv i butiken.

Anpassade produkter

Vi har världens bästa kunder, inget snack om saken. Att få dela denna högtidsdag med er är vi så tacksamma för. Alla ni härliga kunder, tillsammans med oss, gör Skogsro till vad det är idag.

Vi tackar för alla fina blommor, presenter och upplevelser vi fått. Att ni besökt oss är en kanonpresent i sig.

Jenny Lindberg som jobbar på Hej jönköping, har varit hos oss och fotograferat. Det är hennes bilder ni ser här.

Vi vill också tacka alla ni som hjälpt till idag för att få markservicen att klaffa, Familj och vänner. Ni är en klippa.

Skogsro Spa

Vi kommer att fortsätta firandet hela månaden och idag måndag så släpper vi en kanonfin specialare. Alla som handlar MÅ-produkter för 500 :- får ett Lipgloss Paris som är superfint på köpet. Den presenten får ni av oss under hela september eller så långt lagret räcker. Bara för att ni är så himla bra kunder

Kramar

Maria & Leif Johanskog

Maria & Leif Johanskog, Maria Åkerberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *