Probioskin från Maria Åkerberg. Kosttillskott med mjölksyrebakterier

Probioskin – Mjölksyrebakterier från Maria Åkerberg.

Goda bakterier gör nytta för huden och magen.

 

 

Alla hudvårdsprodukter från MARIA ÅKERBERG ger huden och dess goda bakterier de bästa förutsättningarna för att hållas i gott skick.

Varför hör goda bakterier ihop med hudvård?
Jo, mage och tarm hör ihop med hudens status. Många med obalanserad hud blir bättre när mage och tarm fungerar optimalt. Med tillskott av levande bakterier, så ger man mage och tarm goda förutsättningar.

Alla med obalanserad hud kan gynnas positivt av god tarmflora. Så har du Rosacea, eksem, acne, finnar, perioral dermatit m.m. så är det av högsta vikt att hålla magen väl fungerande.

Historiskt sett har människan konsumerat stora mängder mjölksyrabakterier. Matsmältning, näringsupptag och immunsystem är beroende av en balanserad bakterieflora i mage och tarm.

Med PROBIOSKIN väljer vi att fokusera på bakterier som får huden att må bra.
Dessa bakterier kommer från följande tre stammar: Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum och Lactobacillus bulgaricus.

PROBIOSKIN innehåller 6 miljarder mjölksyrabakterier som främjar en god bakterieflora i mage och tarm. Detta kosttillskott innehåller mjölksyrakulturer som ökar välbefinnandet.

Vi rekommenderar att använda dessa när man är ute och reser. Då möts vi av andra bakteriekulturer och tillförsel av goda bakterier kan hjälpa resmagen att fungera bra.

 

Probioskin

 

 

Fri från soja- och mjölkprotein samt mjölksocker.

Wasa Medical tillverkar detta kosttillskott för oss och det borgar för att preparatet håller världsklass. Wasa Medical har arbetat kliniskt i 30 år med att ta fram de bästa kombinationerna av mjölksyrabakterier och står för produktionen av PROBIOSKIN.

Användning:

Dosering: 1-3 tabletter, 1-4 gånger dag­ligen i samband med måltid. Angiven dagsdos bör ej överskridas.

Tabletterna bör förvaras i den burk de kommer i för att hålla bäst. Miljön i burken är anpassad för en levande bakteriekultur, så lägg inte över dem i en dosett där de ligger länge.

Tabletterna innehåller bakteriekultur och näring till bakterierna så att de ska vara riktigt ”arbetssugna” när de landar i mage och tarm.

Kosttillskott bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.

Som andra kosttillskott, så rekommenderar vi ej dessa till gravida, ammande och små barn. Detta är inte för att vi anser att det inte passar, utan vi friskriver oss från den användningen som en ren säkerhetsåtgärd. Fråga gärna din barnmorska/läkare för säkerhets skull, om du vill använda probiotika och är gravid, ammar eller vill ge till riktigt små barn.

Dock rekommenderar vissa probiotika till gravida för att stärka immunsystemet och minska allergier för barnen.

 

Förpackningen innehåller 150 tabletter, 0.35 g/tablett. 1-12 tabl. = 4-48.000.000.000 bakt./bact. 1-12 tabl. = 320-3840 mg Inulin

Ingredienser: Mjölksyrabakterier/lactic acid bact, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Inulin (frukto/fructooligo/polysackarider/saccharides) Geleringsmedel: xanthan
Klumpförebyggande medel: magnesiumstearat

 

 

Länk till Probioskin från Maria Åkerberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *