c/o Gerd från Jokkmokk – Nu i vår webshop och butik

Det är jätteroligt att vi nu kan presentera c/o Gerd hos oss. Svenskt, ekologiskt och med ett brett sortiment.

 

13307392_1143225849033278_4922555347582657318_n

Serien som innehåller både ekologisk hudvård för kropp/ansikte och ekologisk hårvård har blivit ett märke som vuxit inte bara i Sverige utan även i andra länder.

Produkterna innehåller ofta Hjortron, Lingon eller Blåbär. Superbär som finns i våra egna skogar. Sprängfyllda med antioxidanter och näring för huden. Du hittar lätt de produkter som passar just dig.

Klicka här för att komma till sortimentet.

Två syskon står bakom c/o Gerd. ( uttalas care of Gerd).  Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund. Under deras tidigare yrkesverksamhet arbetade de båda som terapeuter inom skönhetsvården. Anna-Lena är utbildad Hudterapeut, Medicinsk Fotvårdare, Massör och Spa-terapeut. Johan är Frisör och Make Up-artist.

ekologiska produkter från Lappland

Drömmen om att skapa ett eget hållbart skönhetsmärke tog fart år 2008 i en liten källarlokal i Jokkmokk. Seriens namn har de gett som hyllning till sin mamma Gerd.

De har vissa produkter som ofta lyfts fram i bloggar och tidningar såsom deras prisade Unisex deo. Såklart är den utan aluminiumklorid, som alla deo vi har hos oss. Den är effektiv och passar både man och kvinna. Den finns även i neutral variant helt doftfri.

Deon har vunnit Amelias stora skönhetspris, samt har blivit framröstad  till andra priset av svenska folket som Årets produkt 2016.

 

care of gerd deo

Klicka här för att komma till deo Unisex

De har även ett mycket uppskattat hårserum .

/o Gerds B2 HAIR SERUM är den ultimata ”leave in”-produkten som återfuktar och bibehåller ditt hårs kondition, motverkar frissighet samt ger ditt hår en omedelbar lyster  utan att tynga ner eller bli kladdig.

 

ekologiskt hårserum

 

Johan Wiklund i sin egenskap som frisör har ordet: När jag tog fram B2 letade jag en mångfunktionell basprodukt. Den skulle vara en ”leave in”-produkt som skulle verka utredande, återfuktande, motverka elasticitet och frissighet samt ge en viss basstadga. Det tog två år och 800 kliniska tester, men nu är den här! B2 HAIR SERUM har olika egenskaper för olika hårtyper:

Skandinaviskt fint hår Ditt hår kommer att få en boost och en volym som du inte är van vid. En halv klick B2 HAIR SERUM gör skillnad!

Lockigt hår Ditt hår behöver extra fukt, det vet du säkert om. Handdukstorka håret och tag en halv pump B2 HAIR SERUM, massera och fördela in i håret. Hårets fuktighet kommer optimeras och lockarna kommer vara snygga och helt utan friss.

Asiatiskt hår/”glashår” B2 HAIR SERUM kommer revolutionera er hårupplevelse. Volym och asiatiska hår går inte alltid ihop i praktiken. Vår testgrupp med just glashår och asiatiska hår har nästan gråtit av lycka…

Kluvna hårtoppar Ok, jag vet att jag är tuff som säger detta, men släng alla era oljor och vad det nu kan vara som skall motverka kluvna hårtoppar. B2 återfuktar och reparerar kluvna hårtoppar. Jag lovar. Frisörer B2 är förmodligen den bästa ”att-klippa-i-produkt” jag någonsin testat. (En liten hemlighet oss frisörer emellan vad det innebär.)

Klicka här för att komma till serumet.

 

Det finns flera produkter i resetuber, så att du kan prova dig fram.

Testa balsamet, du kommer säkert gilla det lika mycket som vi.

reseprodukter c/o Gerd

Klicka för att komma till småtuberna.

 

Milda och sköna produkter från c/o Gerd för ansiktet.

eco facial scrub

Klicka här för att komma till ansiktsserierna.

 

Du hittar härliga bad/bastusalter med mycket magnesium som hjälper vi värk i muskler och leder. En av dem med björkblad i saltet.

Jättesköna fotkrämer/fotbalmer. Ge fossingarna lite Tender Love and Care. <3

Du hittar baby och mamma produkter, suveränt liniment för stela muskler och annat kul.

Två olika kroppsoljor med mjuka, och underbara dofter som går att ha som en ekologisk parfym.

Vanilla kiss och Vanilla Blueberry oil.

Som med våra andra stora serier, så finns det möjlighet att beställa prover om du är nyfiken. Vi bjuder på ett gratis miniprov för var 200:- du handlar för. Annars kan man köpa dem till självkostnadspris 10:-/st

 

Å du… Om du vill ha en skön behandling med c/o Gerds produkter hos oss, så hör av dig till oss så skräddarsyr vi en härlig behandling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *