Face lotion more från Maria Åkerberg

Succekrämen Face lotion more – Årets produkt 2016

 

Face lotion more

Face lotion more blev utvald och framröstad till ÅRETS PRODUKT 2016 i Organic beauty awards, som inriktar sig på de ekologiska produkterna som finns på marknaden.

Vi är såklart glada över det för detta är en fantastisk kräm. Men vi är inte särskilt överraskade för det är vår mest sålda ansiktskräm som är fenomenalt skön. Med rosor och rödklöver gör den huden mjuk och skön.

Ibland undrar kunder om det verkligen spelar så stor roll vad man smörjer sig med. Här känner man skillnaden! Många nöjda kunder älskar denna kräm.

Face lotion more är en ansiktscreme för mogen hud, som återger huden dess elasticitet och spänst. Du kan använda Face Lotion More i hela ansiktet och runt ögonen. Den är i första hand en dagkräm, men du kan även ha den som nattkräm. Annars finns det en specifikt framtagen nattprodukt – Night cream more som är en lite fetare produkt till natten.

I Face Lotion More ingår det Rödklöverextrakt. I rödklöver finns det isoflavoner, som återger den åldrande huden dess elasticitet, spänst och normaliserar fuktbalansen. Studier har visat att när rödklöverextrakt används på huden stimuleras åter cellförnyelsen.Hyn upplevs friskare och slätare.

rödklöverRosa_damascena5nyponfrö

Gurkörtsolja, Nyponfröolja samt de eteriska oljorna Ros Otto, Patcholiolja och Bergamottolja medverkar till den regenererande effekten.

 

a

 

Royal Facial Oil More och Face Lotion More – Bra för sig men ännu bättre ihop!

För maximal effekt rekommenderar vi ofta en kombination av fukt eftersom olja och creme verkar på olika hudlager och de förstärker varandras egenskaper. Royal Facial Oil More innehåller Gurkörtsolja och Nyponfröolja som ökar spänsten och elasticiteten i huden. Den är även berikad med eterisk olja av Ros som hjälper åldrad hud och verkar lugnande. 3 000 kronblad från Rosa Damascena destilleras för att utvinna 1 gram eterisk olja. Detta gör Ros Otto till den absolut mest exklusiva eteriska oljan som finns, och den är därför speciellt utvald för vår serie More.

Face Lotion More, som blev utvald till årets produkt, berikas maximalt med hjälp av Royal Facial Oil More eftersom den mättar huden och är naturligt utslätande. Du får den bästa effekten när du använder produkterna ihop eftersom det ger näring till olika hudlager.
Oljan går djupast och Face Lotion More verkar på hudytan. Face Lotion More innehåller rödklöverextrakt som är uppstramande för huden eftersom den stimulerar cellförnyelsen.
Face Lotion More är även populär för dess uppstramande effekt på byst och ”gäddhäng”.

Face lotion more fick en stund i TV-rutan efter vinsten och klippet från TV4 ser du nedan.

tv4flm

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/s%C3%A5-tar-du-hand-om-din-hud-p%C3%A5-ekologiskt-vis-3351617

 

 

När denna kräm röstats fram som Den bästa ekologiska hudvårdsprodukten av användarna i hela Sverige, tackade Maria Åkerberg här.

maria klipp

https://www.facebook.com/mariaakerberg.se/videos/1192801510754612/

Face lotion more är en av flera More-produkter. De är anpassade för den mogna huden så de innehåller generöst med exklusiva råvaror. De är även för den känsliga huden. Klickbara länkar nedan.

 

Face lotion more

Night cream more

Eye cream more

Face mask more

Face balm more

Royal facial oil more.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *