Skogsro Spa får utmärkelse efter 10 år som återförsäljare av Maria Åkerberg

Nu har jag, Maria fått den fina broschen från Maria Åkerberg som visar att jag uppnått den högsta nivån som återförsäljare.

Certifierad återförsäljare Maria Åkerberg

När man ansöker om att få sälja produkterna, ställs krav på utbildning och krav på att man ska utföra behandlingar på kunder. Det gjorde vi för 10 år sedan.

 

brosch

Jag, Maria med min fina brosch

När man börjar med produkterna tar man hem ett lager och så går man en utbildning i produktkonceptet och får lära sig hur produkterna används, vad de innehåller och får en inblick i hur företaget Dermanord arbetar. Detta är en viktig del och jag tycker det är mycket bra. Det är ju för att kunderna ska få den bästa hjälpen och få rätt produkter. För även om produkterna är bra, så blir det inte optimalt om man väljer produkter för fel hudtyp.

Maria Åkerberg är restrektiv och säger ofta nej till de som vill sälja produkterna. Växa hållbart och stadigt har varit deras motto. Det är nog en av anledningarna till att de idag är marknadsledande.

Varje år ordnas många olika utbildningar för att bredda kunskaperna och hålla sig ajour. Man får lära sig om de nya produkterna och möta andra terapeuter, vilket är mycket värdefullt.

Kurs Maria Åkerberg

Genom åren har jag genomgått många utbildningar. De flesta på fabriken i Frillesås, men även på deras förra ställe de hade innan de byggde eget. Jag har även varit hos andra återförsäljare där kurser anordnats. Alla utbildningar har gett ytterligare kunskaper och utökat känslan för produkterna. Det har varit makeup-kurser, behandlingskurser, produktutbildningar m.m. Nu sist var det utbildning inom Pure cell treatment som du kan boka på Skogsro Spa.

Frillesås Maria Åkerbergkurs

När man gått första produktutbildningen får man första broschen.

När man gått kurs i Hudsjukdomar/ MÅ produkter som passar till dessa  och/ eller kursen i Kosmetisk kemi ( vad produkter innehåller, vad andra produkter på marknaden kan innehålla, som vi inte vill ha och hur man framställer MÅ-produkter) får man andra broschen.

När man varit återförsäljare i 5 år får man tredje broschen och när man som jag, sålt produkterna i 10 år får man den fjärde broschen.

Detta är kul och det visar på att de värdesätter att man vidareutbildar sig.

Vidareutbildning

Här kan du köpa alla produkter från Maria Åkerberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *