Lip care colour Maria Åkerberg

Läppstift ekologiska – Skogsro Spa Ekoshop

läppstift benecos

Ekologiska läppstift för fina läppar.

Nu har jag pysslat minsann. Aldrig har mina läppar varit så välmående och ompysslade. Många frågar om hur våra läppstift ser ut på läpparna, inte minst alla som handlar på nätet. Så här är de.

Färgerna kan skifta lite beroende på ljus och din dataskärm. Det är även viss färgskiftning beroende på hur dina egna läppars färg är under.

Alla våra läppstift är ekologiska och mjukgörande på läpparna. Inga uttorkande siliconer utan de är istället gjorda på fina vegetabiliska oljor.

Inget bly som du behöver vara orolig att få i dig.

Har du torra läppar så rekommenderar vi att du smörjer dem först med ett bra cerat. Vi har flera olika. Klicka här för att komma till ceraten.

Då sitter nämligen läppstiftet längre.

Du kan med fördel använda en läppenna till konturen eller om du vill kan du lägga läppenna på hela läppen och ta läppstift över. Då sitter det som en smäck, länge.

Ekologiska läppennor

Klicka här för att komma till läppennorna.

Du kan även förändra läpparna genom att lägga ett lipgloss ovanpå läppstiftet. Det förhöjer glansen och ibland kan man vilja styra nyansen på läppstiftet med att ta en färg som bryter lite.

Klicka här för att komma till läppglansen.

Våra ekologiska läppstift kommer från svenska Maria Åkerberg  199:-/st  eller tyska Benecos för 89:-

Klicka här för att komma till läppstiften

Lotus kommer att sluta på den skandinaviska marknaden, så det är utplockat. Vilket är synd, för det är kanonbra läppstift.

 

Läppstift Lotus

Ni får ursäkta att hudfärgen/ljuset är skiftande på Maria Åkerberg bilderna, då de bilderna är tagna vid många olika tillfällen. Vi har haft bilder på dem ett bra tag och då blir det lite annorlunda varje gång vi fått in ett nytt läppstift.  Men färgen på läppstiften syns bra ändå.

För den som väntar, så kommer vi att göra om denna bild med alla nyheter samt få ett mera likvärdigt ljus, så det blir lättare att jämföra.

Läppstift Lip care colour Maria Åkerberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *