Contour kit till kampanjpris

Summer burst från Maria Åkerberg

Summer burst är en så himla bra nyhet så hej och hå.

Vem har liksom inte önskat sig en smidig produkt i väskan som ersätter flera olika produkter?

Maria Åkerberg släpper nyheten till försäljning ut till kunder den 27 maj och fram till dess får vi bara stampa och vänta. ( Utom vi själva då som fått förmånen att prova den innan i butiken). Vill du beställa den innan så går det finfint, men vi levererar inte före säljstart.

Vad är då summer burst? Jo, det är pudret Sunkissed, solpudret Sunset och rouget/ögonskuggan Spring som är monterad i en palett. Enklast används den med en rougeborste. Ta lite puder i hela ansiktet. Dra några drag med solpudret under kindbenet, på pannan, näsan och hakan eller måla en ”trea” i ansiktet. Panna/kind/under käken. Sen tar du både lite sunset och spring på ögonlocken, lite rouge Spring på kindbenet och med några snabba swish så är sommarmakeupen färdig. Voilá! Se till att smörja ansiktet innan med Protection lotion outdoor så har du ett helt naturligt skydd mot solen och är sommarsnygg och fräsch på köpet. Såklart kan man fortsätta med maskara och ett fint läppstift/läppglans med o.s.v.

Sommarens smink från Maria Åkerberg

Sommarens smink från Maria Åkerberg

Skogsro-pris 289:- 

Rek pris 295:-

Länk till Summer burst

Rougeborste Maria ÅkerbergKlicka på bilden, så kommer du till rougeborsten.

Det kommer även att finnas möjlighet att köpa ett contour kit med både Summer burst dosan och coverstick som vann priset Årets makeupprodukt 2016 i Organic beauty awards.  Så har du inte den sen innan, så är det ett hett tips.

 

Contour kit till kampanjpris

Contouring kit

Kampanjpris 449:-, Värde 490:-

Länk till Contouring kit

 

Summer burst är precis som nyheten solpudret Sunset en tillfällig besökare och har endast tillverkats i en batch, så man får hålla sig framme.

 

Sunset solpuder

Sunset solpuder Limited edition

Skogsropris 289:-, Rek utpris 295:-

Länk till Sunset i webshopen

Makeup med sunset solpuder

Klicka på bilden ovan så ser du en  9 minuters makeupvideo där Catrin Sandgren från Maria Åkerberg visar contouring med de senaste produkterna.

Vill du läsa med om Coverstick så klicka på följande bild.

Coverstick - Årets makeupprodukt 2016

Denna penna visades på våran vårfest i maj. Där visade Makeupartist Catrin Sandgren från Maria Åkerberg smidiga tips.

Coverstick Maria Åkerberg

Coverstick Maria Åkerberg

Coverstick från Maria Åkerberg kan användas för att dölja rynkor, markera munnens fyllighet, lyfta blicken med att applicera under brynen, täcka ev. prickar, dämpa mörka ringar under ögat. Catrin målar först med pennan, sen kör hon Glow bright och suddar ut med foundationpensel.

Om du vill lägga coverstick för att minska linjer och veck så drar du med pennan längs linjen. Då blir den ljusare och det förstorar, vilket gör att det trollar upp linjen. Sudda ut kanten med foundationpensel.

Länk till Foundationpensel

 

Känner du dig osäker på makeup eller något annat så hör av dig till oss eller titta in en sväng i butiken, så hjälper vi gärna till med goda råd.

Länk till Maria Åkerbergs makeupsortiment.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *