Om

Bloggen skrivs av mig Maria Johanskog och jag jobbar på Skogsro Spa. Det har jag gjort sedan jag startade företagen 2005.

Genom åren har vi mött många härliga kunder och jobbat med ekologiska produkter , så kunskapen, erfarenheten och intresset inom området har vuxit hela tiden.

Min dröm som liten var ett pensionat och mitt intresse för komplementära behandlingar och växter har funnits med mig länge, länge. Detta blev en kombination när vi startade Skogsro och i min vildaste fantasi hade jag inte kunnat gissa hur lyckat det blivit och hur välbesökta vi varit och är. Det jag tänkte skulle bli ett sidoprojekt eller halvtidsjobb, blev så mycket mera. Leif, min man bytte snabbt bana och omskolade sig till massör. Vi jobbar nu sida vid sida och trivs super med det.

Vi har även hjälp av vår dotter Saga, som även hon utbildar sig inom spa-skrået.

I bloggen tänker jag göra en blandning av utförligare information, tester och blanda det med kuriosa. Har du önskemål, så säg gärna till.

Lite info om Skogsro Spa

Skogsro Spa i skogen kring Sandhem är en mindre anläggning där Du är huvudpersonen.

Vi satsar på lugn och ro, nära naturen, med högklassiga behandlingar och produkter. Så långt det är möjligt väljer vi ekologiska produkter verksamheten igenom.

Vi tar emot grupper, 2-10 personer. Endast en grupp i taget, vilket ger en unik upplevelse med maximal avslappning.
Just därför kan alla känna sig prioriterade och i fokus.

Hit kommer du som är stressad och vill varva ner, du som längtar efter att bli ompysslad, ni som vill ha kul i grupp, och de företag som vill pyssla om sina anställda, kanske i samband med personalmöte eller mindre konferens.

Vi tar även emot enskilda behandlingar där man i lugn och ro blir omhändertagen. Vi väljer produkter med omsorg och satsar på ekologiska, effektiva produkter.

Vår butik och webshop är inriktad och fokuserad på ekologiska produkter för Hud, hår, makeup, rengöring för hemmet, godis, te m.m.
Vi skickar paket inom hela Europa och även USA

På sommaren njuter man bland annat av sol och bad under klar himmel, omgiven av växter.
På vintern får man den härliga känslan av varma bad, bastu, grillkåta.
Året runt kör vi samma paket, men upplevelsen är olika efter naturens växlingar.
Skogsro Spa drivs med hjärtat av
Maria och Leif Johanskog.